Cjenik

 

Rekonektivno iscjeljivanje

50 €Sesija

376.73 kn
  • Na daljinu

Rekonektivno iscjeljivanje

50 €Sesija

376.73 kn
  • U prostoru praktičara

Tečaj: 1€ = 7,53450 kn

 

Tretmani se rade uživo, u prostoru terapeuta. Tretmani su mogući i na daljinu, preko Skype-a, telefonski ili po prethodnom usmenom dogovoru da se u neko doba dana napravi sesija Rekonektivnog iscjeljivanja.

DJECA – NE naplaćujemo tretmane za djecu, no Vi kao roditelji budite spremni prihvatiti da je vjerojatno (skoro uvijek) potrebno raditi i na VAMA da bi se pomoglo djetetu.

Često se javlja pitanje zašto se takvi tretmani plaćaju ako energija dolazi od Boga, Izvora ili još Stvoritelja svega što jest.

Vi ne plaćate za energiju Izvora koja je besplatna, već za vrijeme i trud koju je praktičar uložio unaprijed kako bi naučio Rekonektivno iscjeljivanje.

Kad ljudi prime besplatan tretman često se osjećaju dužni praktičaru i mogu se javiti osjećaji krivnje. To stvara neravnotežu koja se priječi na putu nastavka tretmana. Plaćanje tretmana omogućuje vama slobodu da dođete kad god želite. Ako imate problem s novcem razgovorom se lako nađe zajedničko rješenje u vidu naplate manjeg iznosa ili nekakve razmjene.

MOLIMO DA POŠTUJETE TERMINE TRETMANA, ako niste u mogućnosti doći u dogovoreno vrijeme, molimo Vas da to što prije javite.
U VAŠEM TERMINU BITI ĆE OSOBA KOJOJ JE TO POTREBNO.

Osjećam se blagoslovljeno, da mogu vam pomoći na vašem putovanju.
Radujem se susretu s vama i vidjeti kako se razvijate u lijepu, autentičnu i potpuniju verzije VAS.