Uvjeti i Odredbe

Korištenjem ovog site-a i / ili usluga koje se nude u sklopu ovih web stranica, Vi pravno i moralno pristajete na sljedeće:

 1. 1. Vi ste ljubazni i imate 18 ili više godina, s otvorenim srcem i otvorenim umom. Svatko mlađi od 18 godina mora imati odraslu osobu prisutnu svo vrijeme.
 2. 2. Sve usluge ovise o raspoloživosti i ponuđene su u svrhu usmjeravanja i pomoći, te date po našem nahođenju i prikladnosti.
 3. 3. PRESENCE se ne može držati odgovornim za zlouporabe bilo koje usluge koje se ovdje nude, te zadržava pravo da odbije ili prekine usluge u bilo koje vrijeme
 4. 4. Vi ste isključivo odgovorni za sebe, životni put i ispunjenje svoje životne svrhe. Točnost ili učinkovitost bilo koje usluge ne može biti zajamčena.
 5. 5. Imate sposobnost da promijenite vlastitu stvarnost i budućnost.
 6. 6. Usluge i proizvodi nisu namijenjeni ili preporučeni kao zamjena za bilo kakve pravne, medicinske, psihijatrijske ili druge ortodoksne vrste stručne pomoći.
 7. 7. Naplata punog tretmana se primjenjuje za sve tretmane otkazane u roku od 48 sata od vremena zakazivanja.
 8. 8. Ako nazovete kasno ili zakasnite, vrijeme se može odbiti od vašeg termina jer postoji raspored i treba uzeti u obzir druge ljude, i nema povrata novca.
 9. 9. Ne dajemo povrat novca za tretman pakete, ali mogu biti prenešeni na člana obitelji ili prijatelja.
 10. 10. PRESENCE nije u stanju odgovoriti na pitanja koja se odnose na vaš život izvan konzultacija. Ovo ne uključuje opće poslovne upite.
 11. 11. Morate osigurati vrijeme sastanka prije nego što platite za svoj tretman
 12. 12. Ova web stranica sadrži misli i mišljenja izražene od strane klijenata i osnivača PRESENCE i Dr. Eric Pearl-a, osnivača Rekonekcije® i Rekonektivno iscjeljivanje®. Potičemo vas da uvijek tražite profesionalnu pomoć liječnika ako bolujete od bilo koje medicinske bolesti. Naši tretmani ne mogu zamijeniti ili negirati medicinska mišljenja koje ste dobili od profesionalnog liječnika.
 13. 13. Svaki članak, blog, slike i tekstovi na ovoj web stranici su zaštićeni autorskim pravima i ne smiju se reproducirati elektroničkim putem ili na drugi način u bilo kojem obliku bez izričitog pismenog dopuštenja vlasnika.

Datum stupanja na snagu: 6 siječanj, 2022.

Kontaktirajte nas

  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Subject

  Your Message