Rekonektivno iscjeljivanje

Rekonektivno iscjeljivanje je povratak u optimalno stanje ravnoteže. To je rezultat interakcije s potpuno sveobuhvatnim spektrom frekvencija Rekonektivnog iscjeljivanja koje se sastoje od energije, svjetlosti i informacija. Prvi osnovni element je energija. Energija je sve od čega se sastojimo organski, naša suština i naše trenutno fizičko tijelo. Svjetlo je rezonancija i komunikacija unutar ovih frekvencija između svemira i nas. Informacija dolazi kroz samu interakciju, obogaćena s energijom i svjetlom.

To je opipljivo, mjerljivo… može se osjetiti. Mi Vas učimo kako otkriti, pristupiti i postati svjesni Vašeg odnosa s tim frekvencijama Rekonektivnog iscjeljivanja.

Rekonektivno iscjeljivanje potpuno nadilazi tradicionalne energetske tehnike jer omogućuje da otpustimo koncept i pristup samoj tehnici. To nije terapija, niti tretman, jer se ne fokusira na simptome. To je nešto mnogo više. U Rekonektivnom iscjeljivanju ne dijagnosticiramo niti liječimo. Mi jednostavno komuniciramo sa frekvencijama Rekonektivnog iscjeljivanja, donoseći iscjeljenja koja su često trenutačna i imaju tendenciju da traju cijeli život.

Dok znanost i dalje istražuje način na koji to djeluje, Rekonektivno iscjeljivanje je potvrđeno i dokumentirano u više od deset međunarodnih studija. Kada se frekvencije Rekonektivnog iscjeljivanja usklade s našim energetskim tijelom, mi emitiramo i vibriramo na višoj razini svjetlosti. To je pokazala da restrukturira našu DNK, što rezultira emisijom mjerljivih, viših razine bio-fotonske svjetlosti. Profesor Emeritus Dr. William Tiller sa Stanforda kaže kada su informacije prenesene kroz frekvencije Rekonektivnog iscjeljivanja, to stvara red i koherenciju. Drugim riječima, veći sklad i ravnotežu u nama.