Upitnik za Tretman

Koji je najbolji način da se pripremim za sesiju Rekonektivnog iscjeljivanja®? Što mogu učiniti da dopustim da bude najučinkovitija?

Svačije iskustvo s Rekonektivnim iscjeljivanjem je jedinstveno. Iscjeljenja se često izvještena u trenu, u samo jednoj sesiji. Ponekad je potrebno više vremena da se iscjeljenje odvije. Vaše iscjeljenje može doći u obliku koji očekujete… Ili može doći u obliku u kojem nista uopće mogli zamisliti, koji je svemir dizajnirao posebno za vas.
Iscjeljenja mogu doći u svim oblicima. Najbolji način za dopustiti iscjeljenje je biti u stanju očekivanja, bez specifičnih očekivanja i vezanosti za rezultate.

Budite u opuštenom ozračju, lezite na leđa, na stol za masažu ili bilo koji Vama udoban smještaj za koji ste se odlučili, zatvorite oči i opažajte. Samo opažajte. Promatrajte. Postanite promatrač i promatrani. Povucite učestali misaoni proces i jednostavno promatrajte kad ima nešto za primijetiti, kao i kad nema ništa za primijetiti. Lezite i otpustite, kao da jednostavno imate malo neočekivanog vremena za odmor.

Ne bih predlažio da pokušate isprazniti svoj um ili pokušati ne misliti na ništa. U pravilu, ljudi imaju problema sa konceptom ne misliti na ništa. Um uvijed radi. Predlažem da jednostavno primijetite što god se pojavi samo, Vašoj pozornost. Ovo vam daje nešto za napraviti i ima tendenciju da ublaži stres koji često susrećemo kada pokušavato misliti na ništa i saznamo da ne znamo kako. Smjestite vašu pažnju u vaše tijelo i dopustite da putuje kroz vas. Promatrajući što god vidite kao neobično, pružit će vam dovoljno da okupira Vaš um bez da se izgubite u mentalnim, “trebam” i “ne trebam”

Ne dišite na poseban način, ne vizualizirajte opuštajuće prizore ili željeni rezultat, ne meditirajte ili ponavljajte mantre, tiho ili na bilo koji drugi način, i ne “radite” bilo što drugo što nisam spomenuo da vi ili netko drugi misli da će “pomoći”. Neće. Jednostavno će donijeti ono što ste sami u mogućnosti učiniti i ometati vas da budete u mogućnosti da uživate u punini i stvarnosti iskustva. I ako je to slučaj, mogli ste ostati kod kuće. Kada ste spremni otpustiti i ne pokušavate “usmjeriti” ili poboljšati iskustvo, kada Vaš ego nije dovoljno na putu, tako da ne pokušate “pozlatiti ljiljan”, spremni ste doživjeti ono što čini Rekonektivno iscjeljivanje različitim, što čini Rekonekciju stvarnom.

Osjećaj udobnosti

Obucite udobnu odjeću. Ja obično preporučujem mojim klijentima da nose ili donesu čarape, jer se prije početka izujete i može vam biti hladno na stopalima.Također biste trebali koristiti toalet prije tretmana, i ako je pozicija u kojoj se nalazite za tretman neugodno na bilo koji način,to naglasite svojem terapeutu , jer on također želi biti siguran da vam je što udobnije.

POVJERLJIVO

Napomena: Sve informacije će se držati kao strogo povjerljive, osim onih što smo zakonski dužni prijaviti, kao što je opasnost od ozljede Vas ili drugih. Imajte na umu da što više nam možete reći o sebi, to više možemo biti od pomoći za vas. Pitanja sa zvjezdicom zahtijevaju odgovor.

Upitnik za klijente

Ako ste upravo rezervirali svoj prvi tretman Rekonektivnog iscjeljivanja®, molimo da ispunite obrazac u nastavku, PRIJE sastanka.

Please enter your email, so we can follow up with you.
Doctor's name and address:
Date of last check up::
Medications being taken::