Rekonektivno Iscjeljivanje I Rekonekcija

Rekonektivno iscjeljivanje

je povratak u optimalno stanje ravnoteže. To je rezultat interakcije s potpuno sveobuhvatnim spektrom frekvencija Rekonektivnog iscjeljivanja koje se sastoje od energije, svjetlosti i informacija.

Prvi osnovni element je energija. Energija je sve od čega se sastojimo organski, naša suština i naše trenutno fizičko tijelo.

Svjetlo je rezonancija i komunikacija unutar ovih frekvencija između svemira i nas.

Informacija dolazi kroz samu interakciju, obogaćena s energijom i svjetlom.

To je opipljivo, mjerljivo… može se osjetiti. Mi Vas učimo kako otkritipristupiti i postati svjesni Vašeg odnosa s tim frekvencijama Rekonektivnog iscjeljivanja.

Rekonektivno iscjeljivanje potpuno nadilazi tradicionalne energetske tehnike jer omogućuje da otpustimo koncept i pristup samoj tehnici. To nije terapija, niti tretman, jer se ne fokusira na simptome. To je nešto mnogo više. U Rekonektivnom iscjeljivanju ne dijagnosticiramo niti liječimo. Mi jednostavno komuniciramo sa frekvencijama Rekonektivnog iscjeljivanja, donoseći iscjeljenja koja su često trenutačna i imaju tendenciju da traju cijeli život.

Dok znanost i dalje istražuje način na koji to djeluje, Rekonektivno iscjeljivanje je potvrđeno i dokumentirano u više od deset međunarodnih studija. Kada se frekvencije Rekonektivnog iscjeljivanja usklade s našim energetskim tijelom, mi emitiramo i vibriramo na višoj razini svjetlosti. To je pokazala da  restrukturira našu DNK, što rezultira emisijom mjerljivih, viših razine bio-fotonske svjetlosti. Profesor Emeritus Dr. William Tiller sa Stanforda kaže kada su informacije prenesene kroz frekvencije Rekonektivnog iscjeljivanja, to stvara red i koherenciju. Drugim riječima, veći sklad i ravnotežu u nama.

Rekonekcija (Osobna Rekonekcija):

Rekonekcija je ubrzana razmjena energije, svijetlosti i informacija nađena u frekvencijama Rekonektivnog iscjeljivanja. To je usmjereno oblikovanje za povezivanje tri sustava: zmajeve linije našeg planeta, meridijana ljudskog tijela i univerzalne energetske mreže. Rekonekcija je iskustvo koje doživiš jednom u životu koja nas povezuje u bezvremenski sustava inteligencije.