Rezervacije

Ako niste ispunili online povjerljivi obrazac klijentove prošlosti s prikazom područja u Vašem tijelu i životu na koje želite da se tretman usredotoči, ispuniti ćete ga prije tretmana. To će pomoći i terapeutu da prati Vaš napredak kroz  tretmane. Nakon pitanja koja imate, leći ćete potpuno odjeveni na masažni stol i opustiti se. Terapeut će staviti svoje ruke iznad Vašeg tijela sekvencionalno preko različitih dijelova. Na kraju tretmana ako imate još pitanja možete ih raspraviti s terapeutom.

Rekonektivno iscjeljivanje je sveobuhvatni pristup liječenju unutar rastućeg područja energije zdravstva sa kapacitetom za promicanje dramatičnih promjena u našem zdravlju i blagostanje na svim razinama – fizička, mentalna, emocionalna i duhovna. To je revolucionarni proces koji prirodno aktivira naše urođene sposobnosti iscjeljenja da se vratimo u stanje ravnoteže i harmonije kroz našu vezu ka univerzalnim vibracijskim frekvencijama koje postoji u nama i oko nas, sve to vrijeme.

Tijekom sesije Rekonektivnog iscjeljivanja praktičar pristupa tim frekvencijama, kao radio prijemnik koji se podešava s emitiranim signalom, i počinje rezonirati s tim vibracijama, stvarajući uvjete potrebne za svoje klijente da učine isto. Kroz tu interakciju proces iscjeljenja se otkriva.

Za vrijeme sesije Rekonektivnog iscjeljivanja ležite licem prema gore na stolu za masažu, potpuno odjeveni, dok dopuštate sebi da se opustite i nježno opažate ono što doživljavate. Iako se taj proces održava”hands-off” (bez dodira) možete zapaziti različite osjetilne ili fizičke senzacije dok vaše tijelo počinje da registriraju svoje interakcije s frekvencijama Rekonektivnog iscjeljivanja.

Termini su zakazani na 1 sat, koji uključuju oko 30 – 35 minuta vremena za masažni stol, nakon čega ćete razgovarati o svom iskustvu. Samo 1 do 3 sjednice su preporučene za dobivanje dobrobiti.

Politika Otkazivanja

Obavijest od 48 sati prije je potrebna kako bi otkazali ili promijenili termin, inače ćemo vas teretiti za punu cijenu tretmana.